Casio XJ-A257 (WXGA, 3000 ANSI, 2.3 kg, WLAN, USB)

1 479,73 €

Varastossa: Tuotetta saatavilla.

Tuotekoodi: XJ-A257

Casio XJ-A257 (WXGA, 3000 ANSI, 2.3 kg, WLAN, USB)

Suurenna klikkaamalla

Casio XJ-A257 kannettava WXGA-projektori - LED/laser-valonlähteellä + USB tikun lukumahdollisuudella + langattomalla WLAN yhteydellä.  "Made in Japan"

Casio -projektorit ovat uudistuneet: edelleen kaikissa Casio-projektoreissa käytetään elohopeatonta LED/laser -valonlähdettä joka mahdollistaa jopa 20 000 tunnin käytön ilman lampunvaihtoa ja ilman ongelmajätettä! Casio projektorit ovat nyt LampFree -logolla varustettuja ja valonlähteen takuuaika on 5 vuotta/10 000 tuntia! Kaikki Casio projektorit valmistetaan toukokuusta 2014 lähtien Japanissa Casion omassa tehtaassa korkean laadun takaamiseksi!

Uusissa A-sarjan malleissa on lisäksi monia muitakin uudistuksia kuten: uusi design, mattapintaisella likaa hylkivällä projektorirungolla, LAMPFREE -logo, 2 GB:n sisäinen muisti ilman tietokonetta tapahtuvia esityksiä varten (vain USB-mallit), USB display -toiminto (vain USB-mallit), logon kaappaus -toiminto aloituskuvaksi, laajentuneet RS232 -komennot ja kielivalikoimat. Lisäksi  Casioissa nyt parempi käytettävyys tablet -tietokoneiden ja älypuhelinten kanssa Casion omalla C-assist -ohjelmalla. Ilmainen C-assist applikaatio mahdollistaa sen ettei esiintyjän tai kouluttajan tarvitse enää istua tietokoneensa takana vaan voi vapaasti liikkua esitystilassa ja hallita esitystään monipuolisesti mm. ohjata tietokonettaan ja projektorille tulevaa kuvaa tabletillaan, esittää älylaitteen kameralla otettuja kuvia suoraan projektorilla, esittää esityksiä tai koulutusmateriaalia suoraan tabletilta ja hallita muutoinkin projektoria suoraan tabletilta tai älykännykältä (vain USB -mallit)!

Jo aiemminhan A-sarjan malleihin tuli mm. 24/7 -käyttömahdollisuus, ympäristön valaistusolosuhteiden tunnistus ja automaattinen projektorin valotehon säätö tämän mukaisesti, langattoman esittämisen laajentunut yhteensopivuus (mm. Mac, useat älykännykät) sekä esitysajastin joka laskee esitykselle varattua aikaa.

Casio -projektoreiden kuva on kirkas ja värintoisto on luonnollinen. Projektorin virrankulutus on valmiustilassa vain 0,12/0,23 wattia ja muutoinkin tavallisella lampulla varustettuihin projektoreihin verrattuna poikkeuksellisen alhainen tarjoten siten markkinoiden alhaisimmat projektorin kokonaiskäyttökulut! A-sarjan projektorit ovat vain 43 mm ohuita joten ne  sopivat mainiosti samaan salkkuun kannettavan tietokoneen kanssa. Kaikissa uusissakin Green Slim -sarjan malleissa on kaksinkertainen, erittäin joustavan sijoittelun mahdollistava optinen zoom sekä nopea käynnistys ja sammutus (ilman mitään jälkituuletusta!). USB-malleissa on mahdollisuus sekä esittämiseen ilman tietokonetta suoraan USB-tikulta että langattomaan WLAN-käyttöön ja kaikissa projektorimalleissa on HDMI-liitäntä.

Tekniset tiedot XJ-A257:

WXGA-resoluutio:1280x800 pikseliä, max. resoluutio UXGA 1600x1200, 0.65-inch DLP® Chip, valoteho 3000 ANSIlumenia, kontrastisuhde 1800:1, 2 x optinen zoomaus, throw ratio 1.15–2.3 : 1, vertikaalinen keystone korjaus (automaattinen / manuaalinen): + 30° / ±30°, liitännät: 1 x VGA, 1 x HDMI, 1 x komposiittivideo + audio, komponenttivideo optiona saatavana olevalla adapterilla,  type A USB, micro-USB type B ( USB display/data transfer), micro-USB type B (logo transfer/firmware upadet), RS232 YK-5 adapterilla (saatavana optiona), käyntiääni 29/35 dB, virrankulutus: 165 W (eco off) / 120 W (eco on level 1),  standby: 0.12/0,23 W, kaiutin 1 W, vakiovarusteet: VGA kaapeli, videokaapeli, virtajohto, kaukosäädin, käyttöohje CD, kantolaukku, mitat: 297x210x43mm, paino: 2.3 kg, väri: valkoinen

Takuuaika 36 kk, valonlähteelle 5 vuotta/ 10 000h (24/7 -käytössä 2 vuotta/6000h)

Lataa Casio Green Slim -sarjan esite tästä linkistä

Lisää tietoa Casio-projektoreista löytyy osoitteesta: http://www.casio-projectors.eu/euro/

 

Toimitustapa: Schenker Express