Info: Tilaaminen, toimitus ja palvelut

Tuotteiden tilaus ja toimitus

Tilaus
Tuotteiden tilaus ja maksaminen tapahtuu helpoiten verkkokaupassa. Voit myös tehdä tilauksen/pyytää tarjouksen lähettämällä emailia tilaus(at)visualpro.fi. Kirjoita tässä tapauksessa tilaukseen tuotteen koko nimi  ja kappalemäärä. Muista laittaa sähköpostiviestin mukaan myös  nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi.

Tuotteiden saatavuus
Tuotteet toimitetaan sitä mukaa, mitä tilauksia saapuu. Joskus harvoin voi käydä niin, että tuote pääsee väliaikaisesti loppumaan meidän tai toisen maahantuojan varastosta, jolloin ilmoitamme asiasta sähköpostitse. Tarjoamme tällöin ennakkotilausmahdollisuuden.

Toimitus
Tarjoamme 2 toimitustapaa verkkokaupassamme: Postipaketin (nouto postista) tai Ovelle toimituksen. Joidenkin tuotteen yhteydessä pyrimme kertomaan jos vain ovelle toimitus käytössä kun monilla valmistajilla tai maahantuojilla tämä ainoa vaihtoehto. Myös kookkaat tuotteet, kuten valkokankaat, toimitetaan tilaajan ovelle.

Toimitukset yleensä Itellan postipakettina tai Kiitolinjan (Schenker) toimituksena.

Toimitustapa ja -kuluja voit tarvittaessa tiedustella osoitteesta tilaus(at)visualpro.fi.

Nouto
Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla ei ole normaalisti noutomahdollisuutta.  Voit halutessasi kuitenkin tiedustella noutoa. 

Maksaminen ja toimitusehdot
Verkkokaupassa on useita maksuvaihtoehtoja: verkkopankit, luottokortit, ennakkomaksu tilille, lasku ja osamaksu. Kun olet tehnyt tilauksesi, saat tilausvahvistuksen sähköpostitse ja pääset seuraamaan tilauksen etenemistä käyttäjätunnuksellasi.

Verkkopankit

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on Finanssivalvonnan alaista ja sen lisäksi tarjoaa maksajille ilmaisen ostoturvan. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Everyday -verkkomaksu on tarkoitettu yli 18-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille ja maksimissaan 1000 euron ostoksiin. Asiakas saa keskimäärin 45 vuorokautta kulutonta maksuaikaa.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy Checkout -palveluun, jossa itse maksu suoritetaan. Järjestelmä pyytää valitsemaan käyttämäsi pankin, jonka jälkeen siirryt pankin järjestelmään. Kaikki tämä tapahtuu turvatun yhteyden kautta, kukaan ulkopuolinen ei pääse näkemään tietojasi. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

Maksut luottokorteilla

Maksuja voi tehdä kaikilla Luottokunnan korteilla sekä Neocard-kortilla. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle, sekä hoitaa kauppaan liittyvät lakisääteiset ja itse määrittelemänsä muut velvoitteet. Luottokunnan korteilla (Visa, Visa Electron, Mastercard) tehtävissä maksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Ostolaskut Oy:n (2284303-3) välille, joka on maksun saaja ja Checkout -palvelun virallinen yhteistyökumppani, ja joka tilittää maksun myöhemmin kauppiaalle. Luottokunnan sopimuskumppani asiassa on Suomen Ostolaskut Oy. Neocard-kortilla kauppa syntyy asiakkaan ja verkkokauppan välillä.

Sähköposti/puhelin

Jos päätät tilata sähköpostilla lähetämme tilausvahvistuksen ja laskun PDF:nä. Laskussa on tilausnumero, joka tulee laittaa viestikenttään. Maksuaikaa on 7 arkipäivää , jonka jälkeen tilaus raukeaa,ellei maksua ole suoritettu. Pyrimme lähettämään tilauksesi mahdollisimman pian maksun kirjautumisen jälkeen.

Osamaksu/lasku - Jousto

JOUSTO on verkkokaupan mukavin maksutapa, jolla voit maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com

Jousto on uusi suomalainen  palvelu, jolla rahoitat nettiostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Joustoraha palvelu on tarkoitettu kaikille yli 20-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustoa voi saada 20-1000 euron ostoksiin. Laskun saat halutessasi myös sähköpostiin. Hakiessasi Joustoa tunnistaudut ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täytät lomakkeelle tietosi. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä saat heti. Tämän jälkeen palaudut takaisin verkkokauppaan ja tilauksesi on käsitelty.

Kun maksat joustolla ja valitset maksutavaksi laskun, saat aina korotonta maksuaikaa 14 vuorokautta Ainoa kulu on laskutusmaksu 4.90€. Todellinen vuosikorko esimerkiksi 400€ laskulle 14 päivän maksuajalla on 38,25% ja luottohinta on 405 euroa. Joustolla voit maksaa myös erissä 1-12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Tällöin laskutusmaksun 4.90€ /lasku lisäksi perimme avoinna olevasta lainasummasta 29% vuotuista korkoa. Todellinen vuosikorko esimerkiksi 1000 euron lainalle 12 kuukauden maksuajalla on 46,88 % ja luottohinta on 1267,67 euroa.

Joustolla maksaminen on erittäin turvallista. Tunnistamme kaikki asiakkaamme verkkopankkitunnuksin, jolloin esim. väärinkäytösmahdollisuuksien todennäköisyys minimoituu. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Jouston tarjoaa Risicum Oyj www.risicum.fi Lue lisää Joustorahasta osoitteessa www.jousto.com

Rahoitus / leasing-sopimukset - Grenke
Tarjoamme yrityksille edullisia ja käteviä leasing-sopimuksia alkaen 500 € hankinnoista. Myös huolto/ylläpitosopimukset. Kysy tarkemmin helpoiten info@visualpro.fi.

- säästä kassavaroja
- laitteet ajantasalla
- pääomaa kasvuun
- ennakoi kulut

Laske laskurilla sopivat kk-erät. (popup-ikkuna)
Leasing-laskuri

Palautus
Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Pyrimme esittelemään tuotteet mahdollisimman tarkasti nettisivuillamme ja vastaamme mielellämme kysymyksiin vielä tuotteen ostonkin jälkeen. Jos kuitenkin haluat palauttaa tuotteen, sen täytyy olla käyttämätön, alkuperäispakkauksessa ja myyntikelpoinen. Aina ennen tuotteen palautusta, ota ensin yhteyttä sähköpostitse palautuksen yksityiskohtien sopimista varten. Poikkeustapauksissa palautusoikeus voidaan laajentaa käyttöönotettuihin tuotteisiin, mutta tällöin veloitetaan tuotteen käsittelystä ja arvonalennuksesta aiheutuvia kuluja vähintään 20% tuotteen hinnasta. Jos tuote on viallinen tai virheellinen, ota myös tällöin yhteyttä sähköpostitse.

Tuotetakuu

Tuotteilla on 3kk -3 vuoden takuu. Takuu vaihtelee valmistajan mukaan. Takuu ei yleensä kata akkuja ja muita kuluvia osia.

Takuuasioissa tai muissa epäselvissä tapauksissa voi ottaa yhteyttä sähköpostitse info(at)visualpro.fi.

Tuotekyselyt ja ehdotukset

Voit tiedustella tuotekohtaisia lisätietoja ja pyytää tarjouksia info(at)visualpro.fi / 0405324280.  Jos et löydä sopivaa tuotetta valikoimistamme niin voit ehdottaa uusien tuotteiden lisäämistä verkkokauppaamme.

Palvelut

Kokemus ja referenssit
VisualPro:n henkilökunnasta osalla on jopa 20 vuoden kokemus esitystekniikasta, hifijärjestelmistä ja kotiteattereista. Tähän lukeutuu myynti, suunnitelu ja asennuspalveluita aina yksittäisistä komponenteista suuriin audiotori AV-järjestelmiin. VisualPro:lla on useita tyytyväisiä suunnittelu- ja asennus palveluja hyödyntämiä yritys ja yksityisasiakkaita mm. Lyhytterapiainstituutti Oy ja Espoon työ- ja elinkeinotoimisto.

Suunnitelu
Tarjoamme suunnittelupalveluita esitysteknikka-, kotiteatteri-ja hifi-järjestelmille sekä yksittäisille laitteille. Laitteet voivat olla hankittuna myös muualta vaikkapa TV:n asennuksesta lähtien. Maksuton arviointi sähköpostitse, puhelimitse tai paikan päällä (lähialueet Espoo/Helsinki/Vantaa). Ota yhteyttä sähköpostitse info@visualpro tai Ota yhteyttä -lomakkeella.

Asennus
Asennuspalvelun kautta voi tilata myös paljon tuotteita joita ei ole saatavana verkkokaupassa. Erilaiset kiinnikkeet ja tarvikkeet kaapelistoineen voit myös valita etukäteen.